Strul med bromsarna

Tjenare bloggen! Helgen väntar runt hörnet och det är inte långt kvar tills vi är där nu, snacka om att man ser framemot helgen efter en lång arbetsvecka. Jag är lite tveksam till om jag ska svänga förbi en bilverkstad på vägen hem för att lämna in kärran, eller om jag ska avvakta och ta det i början av nästa vecka istället så att jag kan ha bilen över helgen. Bromspedalen måste trampas ner ordentligt för att det ska ta någonting och för att bilen ska stanna. Vilket gör att det riskerar bli ett tvärstopp varje gång jag ska bromsa. Som ni förstår så är det ingen skön känsla och det utgör så klart en säkerhetsrisk om inte bromsarna fullt fungerar som de ska. Egentligen vore det bästa att bara lämna in bilen på en bilverkstad i Kristianstad, men som sagt jag vill inte vara utan bil under helgen. Jag hade planerat att ta kärran ner till kusten och ligga på stranden imorgon, men det kanske är bättre att ta cykeln till sjön istället och se om det finns någonstans att lägga sig där. Det är lite oroväckande att det är just bromsarna som är problemet, jag känner någonstans att jag måste ha fungerande bromsar för att bege mig ut på vägarna. Dels så sätter jag mig själv i risken men även andra medtrafikanter utsätts för en risk om jag kör bilen. Det får nästan bli så att jag får lämna in bilen idag på bilverkstad och sen får jag klara mig, jag tror nog att det ska gå bra en helg utan bil även fast det är surt att inte kunna dra ner till kusten. Men det är fredag och snart helg så jag ska inte klaga, dessutom så är det underbart väder. Trevlig helg på er och ta det lugnt!